Δωμάτια & Διαμονή

Το κτίριο του παραδοσιακού αυτού ξενώνα είναι νεόκτιστο, με υπέροχους χώρους, θαυμάσια θέα και οι ιδιοκτήτες του θα σας προσφέρουν ανεπανάληπτη φιλοξενία.Η θέση του στο κέντρο του χωριού, δίπλα στο ποτάμι που το διασχίζει, σας προσφέρει εκπληκτική θέα.

Ο ξενώνας “Αρχοντικό των Τζουμέρκων, είναι ένα κτίριο με κύρια υλικά δόμησης την πέτρα και το ξύλο, που δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφές του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ελάτε και μείνετε μαζί μας.
Ανάμεσα στον κόσμο των μαγευτικών ελληνικών βουνών, το ξενοδοχείο μας προσφέρει ένα μαγευτικό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία. Περιτριγυρισμένο από το μεγαλείο της φύσης, οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν έναν γαλήνιο χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν και να συνδεθούν ξανά με την ηρεμία και αρμονία των βουνών. Συνδυάζοντας την ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις, το ξενοδοχείο μας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή. Σας προσκαλούμε να εμπλακείτε στην ομορφιά των βουνών ενώ απολαμβάνετε μια πραγματικά αξέχαστη ελληνική φιλοξενία.

Σχεδιάστε μια αξέχαστη εμπειρία στην Άγναντα, στο κέντρο των Τζουμέρκων.

Εκεί όπου τα μυθικά τοπία συναντούν την ελληνική φιλοξενία.

Scroll to Top